شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 305803
۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۷

دبیر چهاردهمین همایش کتاب سال حوزه گفت: بیش از 32 درصد آثار همایش امسال مربوط به رشته های مختلف علوم انسانی است که که نشان می دهد مولفان حوزوی یک سوم تلاش خود را به نگارش علوم انسانی اختصاص داده اند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین مهدی حقی، امروز در چهاردهمین همایش کتاب سال حوزه که در سالن مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم برگزار شد، با اشاره به تعداد آثار رسیده به دبیرخانه همایش، گفت: در همایش چهاردهم 958 اثر به دبیرخانه رسید و این آثار در 15 گروه علمی داوری شد که گروه فلسفه و کلام با 121 اثر بیش از 14 درصد حجم را به خود اختصاص داد.

دبیر چهاردهمین همایش کتاب سال حوزه افزود: از میان آثار رسیده 638 اثر در برابر اولین نگاه تیزبین هیات داوری، عرصه را برای درخشش 198 اثر گران سنگ دیگر خالی کردند.

وی ادامه داد: در همایش چهاردهم در گروه فقه و اصول و اقتصاد و مدیریت هیچ اثر برگزیده وشایسته تقدیری وجود ندارد که جای تامل است و در شش گروه دیگر تاریخ و سیره، اخلاق و عرقان، تفسیر علوم قرآن، علوم تربیتی، حدیث و درایه و رجال نیز تنها شایسته تقدیر شناخته شدند.

حجت الاسلام والمسلمین حقی تاکید کرد: بیش از 32 درصد آثار همایش امسال مربوط به رشته های مختلف علوم انسانی است که 38 درصد آثار راه یافته به مرحله بعد نیز از رشته های علوم انسانی هستند که نشان می دهد مولفان حوزوی یک سوم تلاش خود را به نگارش علوم انسانی اختصاص داده اند.

دبیر چهاردهمین همایش کتاب سال حوزه، اهمیت موضوع، اتقان علمی، اثربخشی و نوآوری و استفاده مناسب از منابع معتبر را از ملاک های داوری این دوره از همایش برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: 23 درصد آثار حوزویان در انتخاب موضوع و ورودعالمانه به مسایل و نوآوری و خلاقیت و استفاده مناسب از منابع معتبر، قابل تحسین و عالمانه عمل کرده اند و در 77 درصد آثار دیگر با آسیب های تامل برانگیز مواجه هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین حقی تاکید کرد: اهتمام به نیازسنجی و پردازش عالمانه و روشمند مساله و توجه جدی به سابقه مساله، اهتمام به نوآوری و خلاقیت و حل مساله جدید و پرهیز از تکرار نویسی و بهره گیری مناسب از منابع معتبر باید مورد توجه نویسندگان قرار بگیرد.

دبیر چهاردهمین همایش کتاب سال حوزه در پایان گفت: در دنیای پرهراس کنونی که شبکه های شیطانی هر روز در جلوه و جلال تازه قد علم می کنند، هنوز آثار مکتوب، بالاترین تیراژ را به خود اختصاص داده و پرتیراژترین آثار، آثاردینی هستند و این تنها عالمان دین هستند که نور هدایت را از منبع وحی می گیرند و به نسل های جویای حقیقت منقل می کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha